Tandläkare & tandhygienist

Vi använder den modernaste tekniken och de senaste metoderna för att ge dig vård av hög kvalitet och med lång varaktighet.

ANDERS HAGELIN - TANDLÄKARE

Anders Hagelin - Tandläkare

Legitimerad tandläkare med lång erfarenhet från tandvårdens olika områden. Utbildad i Malmö. Startade APEX tandvård 1985. Aktualiserar fortlöpande sina kunskaper med kurser och omfattande vidarebildning. Allmän medicin - Implantologi - Kosmetisk tandvård - Digital röntgenteknik är exempel.

KRISTINA WINROTH - TANDHYGIENIST

Kristina Winroth - Tandhygienist

Vår tandhygienist, Kristina Winroth, kan utvärdera och ge råd om munhygien. En undersökning kan innehålla; diagnos av karies och tandköttsinflammation, tandlossning, bakterieprovtagning, röntgen och allmänna uppgifter om din tandhälsa. Arbetsuppgifterna omfattar även att tillse bästa möjliga förhållanden i munnen utan att göra några invasiva ingrepp. Det kan exempelvis innebära att avlägsna tandsten, fluorlacka, fissurförsegla och ta bort plack.

AGNETA - TANDSKÖTERSKA

Agneta - Tandsköterska

TANDSKÖTERSKA OCH RECEPTIONIST MONA

Tandsköterska och receptionist Mona

Apex Tandvård

Varje vardag når du oss under våra öppettider. Är det enklare för dig kan du skicka ett mail och skriva förslag på tider som passar dig. Då ringer eller mailar vi dig besked.

När du är kund hos oss får du alltid en tandvårdskallelse med det tidsintervall vi tillsammans har bestämt. Vill du komma mellan de löpande besöken är det bara att ringa eller maila.

APEX - Tandläkare Anders Hagelin

Nya Boulevarden 10, 

291 31 KRISTIANSTAD

Måndag : 10.00-11.45 & 12.45-18.00 

Tisdag : 07.10-13.30 

Onsdag : 07.10-13.30 

Torsdag: 10.00-11.45 & 12.45-18.00 

Fredag : 07.10-12.00

Powered by